Debug

 • JSON
 • CSS
 • HTML

Ende-til-Ende gjennomføring og optimalisering av prosesser - fra design til leveranse.

 • Lokalt
 • Alle enheter støttes
 • I skyen

Hvorfor ikke gjøre dagen din lettere?

See what we can do >

Som produsent eller leverandør i living-bransjen, streber du etter å møte kundenes behov ved å tilby et stort utvalg av produkter som kommer i mange forskjellige varianter av materialer, farger, overflater, tekstiler etc. 

Koordinering og styring av alt fra salg, innkjøp av råvarer, lager, produksjon etc. kan være utfordrende. Hvorfor ikke bruke en enkelt programvareløsning for å optimalisere virksomheten din og jobbe mer effektivt?

TRIMIT Living er en programvare for living-bransjen som hjelper deg med å administrere og utvide virksomheten. Bygget på Microsoft Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central, fungerer den ved å forbedre den verdensledende ERP med møbler-spesifikke muligheter. 

Med TRIMIT Living får du en enhetlig plattform, der alle jobber i samme system og hvor du kan jobbe mye bedre sammen både internt og eksternt.

Mindre arbeid, høyere profitt

See what we can do >

TRIMIT Living har revolusjonert måten bransjen driver forretning siden 1990. Løsningen leveres med en stor fordel - en bransjespesifikk opplevelse.

 TRIMIT Fashion strever etter sitt løfte om å halvere arbeidet og doble ditt resultat gjennom: 

 • Komplett kontroll over produktvarianter
 • Følger prosessen fra design til leveranse
 • Data og lageroppdatering i realtid
 • Optimalisere og automatisere manuelle prosesser
 • Opprettelse og styring av detaljert materialsammensetning
 • Førsteklasses internasjonal PDM 

 • Easy correlation and visualization of data and key figures 
 • Parameterjustert tilpasning
 • Sømløs Microsoft Office integrasjon
 • Ingen oppgraderingskostnader
 • Hurtig implementering

TRIMIT Living utvider og forbedrer den velkjente og brukervennlige opplevelsen der deles på tvers av mange Microsoft-produkter og vi understøtter alltid den nyeste versjonen av Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central

Utforsk TRIMIT Livings mange funksjoner

See what we can do >

Enten du produserer egne merkevarer, produserer på kontrakt, distribuerer, fungerer som grossist eller forhandler, kommer TRIMIT Living med funksjonaliteten du trenger for å støtte opp under din forretningsmodell. 

I en verden der endring er normen snarere enn unntaket, og forretningsmodellen din vil endres over tid bør du velge en fleksibel programvare-løsning for bedriften din. En løsning som fortsetter å støtte virksomheten din uansett strategi og fokus.

En integrert løsning med netthandel

See what we can do >

Gi dine ansatte, kunder og leverandører den informasjonen de trenger med TRIMIT Living sømløst integrerte nettbutikker og portaler. Din virksomhet drar fordel av effektivt samarbeid, bedre informasjonsflyt og kostnadsminimering i hele verdikjeden.

Suksesshistorier fra våre kunder

See what we can do >

TRIMIT Living brukes av kreative og innovative merker som jobber med levende produkter som hjemmeinnredning, gardiner, lamper, hagemøbler og duftlys. Dette er noen av de mange suksesshistoriene våre.

Kontroll på Greengates lager og forsyningskjede

See what we can do >

Hovedårsakene til at vi valgte TRIMIT var den logistiske delen av det, dvs. lagerstyring, dvs. forståelsen av hvordan vi ønsker at vårt lager skal fungere og hele salgsprosessen vår i forhold til det faktum at vi har mer enn 2500 kunder over hele verden.

Med TRIMIT Living har vi et system der vi har mestret alle aspekter av hele vår forsyningskjede fra ideen ble født til produktet kommer til vårt lager og er pakket og levert. Det har vært det primære, og det har vært det vi også lette etter da vi måtte finne en partner, og derfor ble det TRIMIT.

Gran Living og CORNATOR

See what we can do >

På Gran Living har vi valgt å samarbeide med CORNATOR, ettersom vi føler at deres omfattende kunnskap om vår bransje kan bidra til å sikre en best mulig løsning for oss.

Generelt har TRIMIT hjulpet oss med å få en mye bedre integrasjon med lageret vårt. Vi har eksternt lager, noe som betyr for våre kjøpere at det er mye mindre manuelt arbeid, og mye bedre styring av innkjøpsordrene. 


Flere bestillinger på Cane-line

See what we can do >

Flere bestillinger på Cane-line Selv om Cane-line bare har brukt den nye B2B-portalen i tre måneder, kan de allerede se at det har hatt en positiv effekt på antall ordrer som kommer direkte gjennom den nye portalen. Og dette vil bare bli enda mer.

Vi kan komme i direkte kontakt med forhandlerne våre, og vi kan informere dem direkte om tilbud og mer gjennom portalen. Ved å logge på kan forhandlere også få tilgang til all informasjonen som er relevant for dem

Ros til TRIMIT Fashion

See what we can do >

TRIMIT var den desidert beste løsningen, og med CORNATORs omfattende erfaring, omfattende bransjekunnskap og en lange liste med referanser var vi ikke i tvil i det hele tatt. 

 - Greengate

 Samarbeidet med CORNATOR har vært veldig hyggelig. Det er noen dyktige ansatte i CORNATOR som også har forstått vår måte å jobbe på
- Gran Living

Vi kan komme i direkte kontakt med våre forhandlere, og vi kan informere dem enkelt om tilbud gjennom portalen. Ved å logge på kan forhandlere også få tilgang til all informasjonen som er relevant for dem

 - Cane-line