Debug

 • JSON
 • CSS
 • HTML

TRIMIT Fashion

See what we can do >

Ende-til-Ende gjennomføring og optimalisering av prosesser - fra design til leveranse.

 • Lokalt
 • Alle enheter støttes
 • I skyen

Hvorfor ikke gjøre din dag enklere?

See what we can do >

TRIMIT er en integrert IT-løsning som dekker hele verdikjeden fra design til kundeservice. Det betyr én samlet plattform hvor alle funksjoner i selskapet henger sammen. Det vil si at alle ansatte jobber i samme system.

Økonomistyring, PDM, lager og logistikk, web og Excel. Holder dere på å drukne i systemer, som ikke nødvendigvis samarbeider eller som skal oppdateres hver for seg? Mener du, akkurat som oss, at det kan gjøres bedre og enklere? Da synes vi at du skal få en liten innføring i TRIMIT!

Data skal kun tastes inn en enkelt gang og kan deretter brukes i samtlige deler av organisasjonen. Det betyr at dere kan ta gjennomtenkte beslutninger på ett felles grunnlag.

TRIMIT Fashion er utviklet for å passe mote- og tekstilbransjen - du behøver derfor ikke å tilpasse din virkelighet til systemet. Systemet er tilpasset deg og dine behov. 

Mindre arbeid, høyere profitt

See what we can do >

TRIMIT Fashion har revolusjonert måten mote- og tekstilbranjsen driver forretning siden 1990. Løsningen leveres med en stor fordel - en bransjespesifikk opplevelse.

 TRIMIT Fashion strever etter sitt løfte om å halvere arbeidet og doble ditt resultat gjennom: 

 • Komplett kontroll over produktvarianter 
 • Følger prosessen fra design til leveranse 
 • Data og lageroppdatering i realtid 
 • Optimalisere og automatisere manuelle prosesser 
 • Opprettelse og styring av detaljert materialsammensetning 
 •  Førsteklasses internasjonal PDM 
 • Enkel korrelasjon og visualisering av data og nøkkeltall
 •  Parameterjustert tilpasning 
 • Sømløs Microsoft Office integrasjon 
 •  Hurtig implementering

TRIMIT Fashion utvider og forbedrer den velkjente og brukervennlige opplevelsen der deles på tvers av mange Microsoft-produkter og vi understøtter alltid den nyeste versjonen av Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central

Utforsk TRIMIT Fashions mange funksjoner

See what we can do >

Enten du produserer egne merkevarer, produserer på kontrakt, distribuerer, fungerer som grossist eller forhandler, kommer TRIMIT Fashion med funksjonaliteten du trenger for å støtte opp under din forretningsmodell. TRIMIT støtter i tillegg prosesser for selskaper som konfigurerer og tilpasser klær på bestilling fra kunder, som f.eks. tjenester som logoplassering og brodering. 

I dagens verden er endring normen i stedet for unntaket, og forretningsmodellen din kan endres over tid. Ikke velg hvilken som helst ERP-programvareløsning. Velg en fleksibel løsning som støtter opp under de prosesser og behov din tekstilbedrift har, når du trenger det. Velg en løsning som alltid vil støtte bedriften din uansett strategi og fokus.

En integrert løsning med netthandel

See what we can do >

Gi dine ansatte, kunder og leverandører den informasjonen de trenger med TRIMIT Fashion sømløst integrerte nettbutikker og portaler. Din virksomhet drar fordel av effektivt samarbeid, bedre informasjonsflyt og kostnadsminimering i hele verdikjeden.

Suksesshistorier fra våre kunder

See what we can do >

TRIMIT Fashion brukes med suksess av kreative og innovative merker som jobber med motevarer som klær, fottøy, skinn, sportsklær og motetilbehør. Dette er noen av de mange suksesshistoriene våre.

CORNATOR gjør Nümph klar for fremtiden

See what we can do >

Moteselskapet Nümph kjørte på en eldre versjon av Navision, som ikke lenger kunne støtte kundenes krav, selskapets ønsker om effektivitet og Nümphs innsats for å være helt i front i bransjen.
Det var på tide å lete etter en ny IT-løsning. Nümphs administrerende direktør Lars Ø. Jensen var ikke i tvil om at det var en bransjeløsning og begynte å søke i markedet - raskt smalnet de det ned til tre bransjeløsninger. 

Optimalisere salget for Mos Mosh

See what we can do >

TRIMIT Fashion hjalp det internasjonale klesmerket Mos Mosh med å håndtere deres økende antall ordre. Nettbutikken tillater Mos Mosh å motta ordre i "bulk", uten at det var nødvendig å inkludere salgsagenter. Selskapet melder om bedre lønnsomhet med en proaktiv salgsavdeling fordi TRIMIT med suksess har automatisert manuelle rutiner internt.

Cornator puster vind i salget hos Ocean Textile Group

See what we can do >

Ocean Textile Group ble låst inn i et gammelt IT-system. Det var altfor mange manuelle prosesser, og det var på tide å kle på seg for å være helt digital.

TRIMIT Fashion, en standard bransjeløsning, var det riktige valget for Ocean Textile Group. Vi valgte CORNATOR på grunn av deres klare kunnskap og tilpassede løsning i tekstilindustrien, vi opplever CORNATOR som en verdiskapende sparringspartner i vår ERP-konvertering. 

Ros til TRIMIT Fashion

See what we can do >

 Det er ikke noe ekstra arbeid for oss. All informasjon er allerede inneholdt i TRIMIT-løsningen

 - Mos Mosh

God kjemi og rikelig med sparring

 - Nümph

 TRIMIT forbedret oversikten vår betydelig og økte vår hverdagseffektivitet

 - BeckSöndergaard