TRIMIT Fashion, en komplett standardløsning for tekstil og motebransjen 

See what we can do >

Eksempler på segmenter TRIMIT Fashion håndterer som standard:

See what we can do >
  • Men's wear
  • Women's wear 
  • Kidswear 
  • Footwear 
  • Workwear 
  • Sportswear
  • Outerwear 
  • Corporate wear 
  • Private label 
  • Accessories

PDM
PDM (Product Data Management) samler all produktrelatert informasjon og holder rede på design og produktutvikling.

 Read More

Omnichannel Sales
Med TRIMT Fashion får du muligheten til å bruke en rekke e-handelsplattformer som B2C- og B2B-webportaler.

Read more

Produksjon  
Med TRIMIT Fashion får du oversikt og kontroll over produksjonen din, uansett om den foregår lokalt eller er outsourcet.

Read more

Innkjøp

Med TRIMIT Fashion får du en rekke verktøy som hjelper deg med å håndtere NooS og forhåndskjøp på en enkel og oversiktlig måte.

 Read more

Raportering & BI
I TRIMIT Fashion er det en rekke statistikker og overvåkingsverktøy tilgjengelig for å hele tiden holde seg oppdatert på økonomiske indikatorer og gjøre ad hoc-oppfølging.

Read More

CRM & Krav 
TRIMIT gir deg en konstant og nøyaktig oversikt over hvor kundens ordre er og når kunden kan forvente levering.

Read more

Hvorfor velge TRIMIT Fashion 

See what we can do >

TRIMIT Fashion fra CORNATOR er en komplett standardløsning, designet perfekt for moteindustrien og dine utfordringer. Løsningen TRIMIT Fashion gir deg en komplett oversikt over alle prosesser i virksomheten din. 

Med et komplett integrert IT-system kan du optimalisere forsyningskjeden hele veien fra design til kundeservice. Se vår animasjonsfilm og lær mye mer om TRIMIT Fashion

Suksesshistorier fra våre kunder

See what we can do >

TRIMIT Fashion brukes med suksess av kreative og innovative merker som jobber med motevarer som klær, fottøy, skinn, sportsklær og motetilbehør. 

Dette er noen av de mange suksesshistoriene våre.

CORNATOR gjør Nümph klar for fremtiden

See what we can do >

Moteselskapet Nümph kjørte på en eldre versjon av Navision, som ikke lenger kunne støtte kundenes krav, selskapets ønsker om effektivitet og Nümphs innsats for å være helt i front i bransjen. Det var på tide å lete etter en ny IT-løsning. 

Nümphs administrerende direktør Lars Ø. Jensen var ikke i tvil om at det var en bransjeløsning og begynte å søke i markedet - raskt smalnet de det ned til tre bransjeløsninger. 

Optimalisere salget for Mos Mosh

See what we can do >

TRIMIT Fashion hjalp det internasjonale klesmerket Mos Mosh med å håndtere deres økende antall ordre. Nettbutikken tillater Mos Mosh å motta ordre i "bulk", uten at det var nødvendig å inkludere salgsagenter. 

Selskapet melder om bedre lønnsomhet med en proaktiv salgsavdeling fordi TRIMIT med suksess har automatisert manuelle rutiner internt.

Cornator puster vind i salget hos Ocean Textile Group

See what we can do >

Ocean Textile Group ble låst inn i et gammelt IT-system. Det var altfor mange manuelle prosesser, og det var på tide å kle på seg for å være helt digital. TRIMIT Fashion, en standard bransjeløsning, var det riktige valget for Ocean Textile Group. Vi valgte CORNATOR på grunn av deres klare kunnskap og tilpassede løsning i tekstilindustrien, vi opplever CORNATOR som en verdiskapende sparringspartner i vår ERP-konvertering.