Debug

 • JSON
 • CSS
 • HTML

TRIMIT Configuration

See what we can do >

End-to-End-utførelse og optimalisering av prosesser - fra design til levering

 • Lokalt
 • Alle enheter
 • I skyen 

Hvorfor ikke gjøre dagen din lettere?

See what we can do >

Som produsent eller leverandør av produkter med flere alternativer eller varianter, kjenner du utfordringen med å administrere komplekse produkter. 

Det kan være vanskelig å få en fullstendig oversikt over virksomheten din - spesielt hvis du jobber i et eldre system eller flere systemer. Hvorfor ikke bruke en enkelt programvareløsning for å gjøre dagen enklere, forenkle produktkonfigurasjonen og optimalisere virksomheten din? 

Hvorfor ikke bruke en enkelt programvareløsning for å optimalisere virksomheten din og jobbe mer effektivt? TRIMIT Configuration leveres med en innebygd produktkonfigurator og salgskonfigurator som gjør det enkelt å konfigurere produkter og administrere produktvarianter (f.eks. Størrelser, farger, materialer) fra design, tilbud og salg til montering og kundeservice. 

Løsningen er basert på verdensledende ERP Microsoft Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central, og den gir deg en enhetlig plattform der alle jobber i samme system og hvor du drar nytte av større effektivitet.

Halve jobben, doble fortjenesten

See what we can do >

TRIMIT Configuration gjør det enkelt for hele organisasjonen å jobbe med produkt i flere varianter. Programvareløsningen har støttet virksomhetsoptimalisering siden 1990, og den er forberedt på å oppfylle løftet om halvparten av arbeidet og doble fortjenesten med disse funksjonalitetene:

 • Online beregning ved ordreinngang 
 • Håndtering av varianter og dimensjoner gjennom hele løsningen 
 • Variantresultater avhengig av kunde, land for grunnleggende varedata 
 • Produktkonfigurasjon - kontroll av individuelle varekvaliteter på ordrestadiet 
 • Optimalisering av ordrehåndteringsprosessen 
 • Enkel opprettelse og vedlikehold via masters 
 • Ubegrensede varianter og dimensjoner 
 • Mulighet for Shop-Floor Management 
 • Kapasitetsplanlegging 
 • Rammekontroll av flaskehalser gjennom hele bestillingsprosessen 
 • Automatisk oppretting av produksjonsordrer i forhold til kundeordrer 
 • Kombinasjon av faktiske kostnadspriser og standard kostpris 
 • Priser basert på tekniske spesifikasjoner

TRIMIT utvider den kjente og brukervennlige opplevelsen som deles på tvers av mange Microsoft-produkter, og vi støtter alltid den nyeste versjonen av Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central.

Utforsk TRIMIT Configurations rike funksjoner

See what we can do >

Forbedre og utvide funksjonaliteten i Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central for selskaper som jobber med komplekse produkter, salg og produktkonfigurasjon.

I en verden der endring er normen snarere enn unntaket, og forretningsmodellen din vil endres over tid bør du velge en fleksibel programvare-løsning for bedriften din. En løsning som fortsetter å støtte virksomheten din uansett strategi og fokus.

ERP med integrert netthandel

See what we can do >

TRIMIT Konfigurasjon leveres med nettbutikker og nettportaler som er fullt integrert i ERP-løsningen. En visuell produkt- og salgskonfigurator gjør det enkelt å lage tilpassede eller funksjonsrike produkter online. Med TRIMIT Configuration utvider du forsyningskjeden til både produksjon og salg, slik at du kan holde kontroll over disse prosessene - alt fra samme system. 

Suksesshistorier fra våre kunder

See what we can do >

TRIMIT Configuration er brukt av selskaper innen produksjon, engros, distribusjon og detaljhandel. De jobber alle med produkter som har variasjoner. Enten produktene er standard eller skreddersydde, jo flere variasjoner og alternativer er tilgjengelige, jo mer komplekse blir produktene. Dette er noen av de mange suksesshistoriene våre.

En god oversikt og bedre prioritering for Venti

See what we can do >

Å gå mot papirløs produksjon har virkelig vært en grunnleggende forbedring for oss. Tidligere hadde vi et stort antall utskrifter og bestillingsnotater og alle slags papirer knyttet til produksjon, som lett kunne gå tapt og forårsake andre problemer. I dag har vi rundt 10 skjermer fordelt på hele produksjonen, noe som gir oss en mye bedre oversikt. I tillegg kan vi gå inn og prioritere de forskjellige produksjonsoppgavene.

Control of the Production at Asetek

See what we can do >

Med TRIMIT Configuration har Asetek nå planleggingsalternativer, der de nesten bare hadde regneark før. Asetek har kommet langt med TRIMIT Configuration. Håndteringen av ressurser har blitt mye bedre - vi har vunnet mye ved å bruke TRIMIT Configuration.

TRIMIT-konfigurasjon gir bedre oversikt over individuelle funksjoner

See what we can do >

JEROS har fått god innsikt i hvordan virksomheten deres fungerer og hvordan alt passer sammen. “Alle avdelingene i selskapet har hatt nytte av vår nye TRIMIT-løsning. Tidligere hadde selgerne et ganske rotete system der oversikten over for eksempel produksjon, leveringstider og salg ofte gikk tapt, ”

Ros til TRIMIT Konfigurasjon 

See what we can do >

TRIMIT påvirket antall ansatte vi har i den forstand at vi kunne øke inntektene våre uten å måtte ansette flere. Faktisk var TRIMIT medvirkende til å effektivisere alle deler av virksomheten.

- Venti

 I dag har menneskene som jobber på JEROS større innsikt i hva som skjer både i deres egne områder og på tvers av funksjoner

-Jeros

Vi setter stor pris på TRIMIT Configuration fordi den er så åpen og enkel å integrere med Office-programmer eller hvilke eksterne systemer våre kunder og leverandører bruker.

- KP Komponenter