"CORNATOR er ikke bare en leverandør, men også en veldig god sparringpartner".

Et sikkert valg

See what we can do >

Greengate fikk første gang presentert TRIMIT på et av CORNATORs seminarer. Her tok de beslutningen om å ta CORNATOR med i anbudsrunden på ny IT-løsning. Det var mange store navn med i vurderingen, men International Export Director & Partner - Flemming Nordstrand - var ikke i tvil om at TRIMIT som skulle være Greengates kommende løsning:

 «Vi kikket på flere forskjellige løsninger, men ble raskt klar over at TRIMIT var den suverent beste løsningen. Med CORNATORs brede erfaring, omfattende bransjekunnskap og en lang liste over referanser var vi slett ikke i tvil om at det er CORNATOR vi vil samarbeide med» - Flemming Nordstrand, Greengate

Ikke bare en leverandør

See what we can do >

Ifølge Flemming Nordstrand har CORNATOR den rette størrelse som virksomhet, og samtidig viste de stor forståelse for Greengates forretning:
«CORNATOR er stor nok til å ha masser av kunnskap og mange dyktige medarbeidere, men samtidig er de ikke så store at de glemmer de enkelte virksomheter. Vi føler at vi har blitt hørt og tatt på alvor. For oss er CORNATOR ikke bare en leverandør, men klart også en riktig god sparringspartner»

Kontroll på lager og forsyningskjede

See what we can do >

 Hovedårsakene til at vi valgte TRIMIT og CORNATOR var den logistiske delen av det, dvs. lagerstyring og forståelsen av hvordan vi ønsker at lageret vårt skal fungere, og hele salgsprosessen vår i forhold til det faktum at vi har mer enn 2500 kunder over hele verden.

Med TRIMIT har vi et system der vi har mestret alle aspekter av hele vår forsyningskjede fra ideen ble født til produktet kommer til vårt lager og er pakket og levert. Det har vært det vi lette etter da vi måtte finne en partner, derfor ble det TRIMIT.

Bruke tid på de viktigste tingene

See what we can do >

“En av gevinstene vi har gjort med TRIMIT er effektivitet, for eksempel har vi 12 agenter rundt om i Europa. Der vi tidligere måtte bruke fire-fem timer om dagen på å betjene dem med forskjellige ting og saker. 

Vi kan nå løse det på 5-10 minutter, noe som selvfølgelig gir mye tid og fortjeneste til noe annet og til noe mer ekspansivt. Det er en stor fordel for oss. ” Sier Flemming Nordstrand, eksportdirektør i Greengate.

Samarbeid med CORNATOR

See what we can do >

“Vi har opplevd forholdet til TRIMIT og CORNATOR som veldig positivt. Vi har møtt noen mennesker som har vært villige til å hjelpe oss med utfordringene og problemene vi har hatt. Det har vært en gjensidig tillit til at det skulle være et godt prosjekt, og det har vært god kjemi med menneskene som har vært involvert, noe som er enormt viktig.
Selvfølgelig, som i alle samarbeid med så store prosjekter, har det også vært ujevnheter, men vi har løst dem på en konstruktiv måte, og vi har i dag endt opp med et system som vi er veldig glade for, men som vi ikke er ferdige med i det hele tatt - vi trenger å utvikle oss mye mer. ”

Who Is Greengate

See what we can do >

Greengate was founded in 1991. The founders, Jesper and Mona Bjørn Christiansen were parents at the time, and they had a desire to create the perfect setting for their small family, and thus started the idea of Greengate.

As time has gone on, Greengate has become a classic for those customers who love the romantic, Scandinavian style. Greengate designs and sells everything for the home, whether it is beautiful porcelain or delicious fabrics. Greengate is sold today throughout Europe and Asia. You have no doubt if a product originates from Greengate, as the products emit a fantastic, cozy and warm cottage atmosphere and can be mixed just as you like.