Kvinner over hele verden har omfavnet utseendet og passformen til MOS MOSH-jeans, og merket har etablert seg som en keeper på scenen for dagens mote som en luksuriøs jeans med en skreddersydd passform.

Ingen ekstra ressurs nødvendig

See what we can do >

David Skjødt, International Wholesales Manager, fra det danske klesfirmaet. 

MOS MOSH snakker om fordelene TRIMIT gir selskapet:
mer tid til å være proaktiv i salgsavdelingen, bestillinger utenfor normal arbeidstid, betydelig vekst uten å legge til ekstra ressurser.

Den mest kundevennlige plattformen

See what we can do >

Vi valgte en TRIMIT nettportal etter å ha møtt mange andre nettleverandører. 

CORNATOR rett og slett den mest kompetente i feltet, og hadde den mest kundevennlige plattformen.

Bestillinger uten ekstra arbeid

See what we can do >

Vi bestemte oss for B2B Webshop fordi den ble bygget på samme måte som agentportalen vår, og derfor ikke krevde ekstra kostnader eller ekstra arbeid fra vår side. Det gjorde det enkelt å motta bestillinger. 

Vi liker virkelig agentportalen vår: Det er den eneste måten selskapet vårt kan behandle så mange bestillinger som vi gjør.

Bestillinger hele døgnet, alle dager 

See what we can do >

En av fordelene vi forventet fra B2B Webshop var at kundene våre ville legge inn re-ordrer på egenhånd i stedet for å ringe vårt salg back office. Og også at kundene våre ville legge inn bestillinger utenfor våre åpningstider - på fredager og helger. Og forventningene våre ble oppfylt: vi mottar også mange ordrer utenfor åpningstiden.

En mer proaktiv salgsstyrke

See what we can do >

B2B Webshop har gitt oss noen klare forbedringer i salgsarbeidsflytene våre. Salgsavdelingen vår har blitt mer proaktiv. De bruker mer tid på å kommunisere med og hjelpe våre agenter, og mindre tid på generell kundeservice, administrative oppgaver og ordreinnføring. Dette har vært en veldig, veldig klar fordel for hele organisasjonen. 

Tross alt er det morsommere å betjene kunder enn å skrive inn bestillinger. 

Hele produktutvalget vårt har blitt synlig

See what we can do >

Det har vært en stor fordel for oss at B2B Webshop inneholder vårt komplette produktsortiment i stedet for bare stilene kundene har i butikkene sine. Dette får flere varer foran kundene våre, og i stedet for bare å fokusere på stilene de lette etter, oppdager de andre produkter og bestiller også disse.

Ikke noe ekstra arbeid

See what we can do >

Vi er veldig fornøyd med B2B Webshop. Det er ikke noe ekstra arbeid for oss, fordi all informasjon allerede ligger i TRIMIT-løsningen, som B2B Webshop er en del av. 

Vi trenger ikke gjøre noen daglige oppdateringer.

Ingen bestillinger uten dekning på lager

See what we can do >

En av løsningens virkelig store fordeler er at den kommuniserer med lageret vårt i sanntid. Kunder legger ikke inn bestillinger som vi ikke kan oppfylle. Bestillingene er nøyaktige fordi systemet kontinuerlig oppdateres.

Den perfekte løsningen for moteindustrien

See what we can do >

TRIMIT Fashion er tydeligvis designet spesielt for moteindustrien. Du kan fortelle hvordan den håndterer problemene som er vanlige for tekstilprodusenter. Den håndterer 100% utsalg, og kan enkelt håndtere mange produktvariabler. 

En dedikert tekstilløsning som TRIMIT er en stor fordel når du er i klesbransjen.

Vekst uten ekstra ressurser

See what we can do >

For meg lever CORNATOR tydelig opp til sitt motto "More Business - Less Resources". Vi kan definitivt se dette her i salgsavdelingen, hvor vi har oppnådd betydelig vekst uten å legge til ekstra ressurser. Det sier alt. Vi måtte sannsynligvis legge til to til fire ansatte hvis vi måtte legge inn ordrer manuelt. Nå strømmer ordrer bare gjennom systemet, så vi bruker ressurser på mye mer interessante ting.

Vi anbefaler CORNATOR

See what we can do >

Vi kan absolutt anbefale CORNATOR til andre. Hvis du er i tekstilindustrien og trenger en tekstilløsning, er CORNATOR den eneste veien å gå.